Nieuwe klus VolkerRail moet extra treinen tussen Leiden en Utrecht mogelijk maken

VolkerRail werkt dit jaar bij Bodegraven-Reeuwijk en Alphen aan den Rijn aan overwegen en wissels, om bij aanvang van 2022 vier treinen per uur in de spits tussen Leiden en Utrecht mogelijk te maken. Dat maakte de aannemer eerder deze maand bekend. VolkerRail is reeds begonnen met de voorbereidende werkzaamheden.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is chef redactie van SpoorPro en de RailTech-titels.

1 reactie op “Nieuwe klus VolkerRail moet extra treinen tussen Leiden en Utrecht mogelijk maken”

kees boer|20.02.21|00:56

Begin daaraan liever vandaag dan morgen;het dubbelsporig maken van het traject Woerden- Leiden stamt uit 1998 ;en het benodigde geld zou vandaan gehaald moeten worden voor de reservering destijds voor de Rijn Gouwe Lijn ;ik betreur dat steeds dat laatstgenoemde niet gekomen is maar dat er wel geld is voor een tunnelproject in die omgeving ! ;treurig gewoon !

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe klus VolkerRail moet extra treinen tussen Leiden en Utrecht mogelijk maken | SpoorPro.nl

Nieuwe klus VolkerRail moet extra treinen tussen Leiden en Utrecht mogelijk maken

VolkerRail werkt dit jaar bij Bodegraven-Reeuwijk en Alphen aan den Rijn aan overwegen en wissels, om bij aanvang van 2022 vier treinen per uur in de spits tussen Leiden en Utrecht mogelijk te maken. Dat maakte de aannemer eerder deze maand bekend. VolkerRail is reeds begonnen met de voorbereidende werkzaamheden.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is chef redactie van SpoorPro en de RailTech-titels.

1 reactie op “Nieuwe klus VolkerRail moet extra treinen tussen Leiden en Utrecht mogelijk maken”

kees boer|20.02.21|00:56

Begin daaraan liever vandaag dan morgen;het dubbelsporig maken van het traject Woerden- Leiden stamt uit 1998 ;en het benodigde geld zou vandaan gehaald moeten worden voor de reservering destijds voor de Rijn Gouwe Lijn ;ik betreur dat steeds dat laatstgenoemde niet gekomen is maar dat er wel geld is voor een tunnelproject in die omgeving ! ;treurig gewoon !

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.