Station Tilburg Universiteit

Universiteit Tilburg is er klaar mee en wil NS helpen met dienstregeling

De Sprinter naar Weert op Station Tilburg Universiteit. Creative Commons/Draak

In oktober meldden we het al op SpoorPro: station Tilburg University wordt met grote regelmaat overgeslagen in de dienstregeling van de NS. In de maanden september en oktober gebeurde dat bijna 50 keer. Sindsdien is er niet veel verbeterd en de Universiteit van Tilburg is er nu klaar mee. De rector magnificus stuurde een klaagbrief naar de NS en doet tevens een opmerkelijk aanbod.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Jeroen Baldwin

Jeroen Baldwin is journalist en chef redactie van SpoorPro.nl

2 reacties op “Universiteit Tilburg is er klaar mee en wil NS helpen met dienstregeling”

A C F Sierts|21.12.23|12:39

Dat is toch lachwekkend simpel ? Gewoon een reservedienst in Breda startklaar. Bij te grote vertraging schuif je die er als vervangende & punctueel rijdende treindienst effe voorlangs. De oorspronkelijke, veel te laat rijdende dienst, hobbelt daar dan vertraagd achteraan. Maar doordat de nieuwe instappers allemaal al meegenomen zijn door de punctueel rijdende sprinter, gaat het halteren veel vlotter, en kan de vertraging ook zonder het overslaan van 1 of 2 stops ingelopen worden.

Marc Busio|21.12.23|14:07

Dat zal de komende twee jaar alleen maar erger gaan worden, als tachtig weken lang al het goederenverkeer van de Betuweroute via de Brabantlijn afgewikkeld moet worden omdat er tussen Zevenaar en Oberhausen langdurig aan het spoor gewerkt wordt.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Universiteit Tilburg is er klaar mee en wil NS helpen met dienstregeling | SpoorPro.nl
Station Tilburg Universiteit

Universiteit Tilburg is er klaar mee en wil NS helpen met dienstregeling

De Sprinter naar Weert op Station Tilburg Universiteit. Creative Commons/Draak

In oktober meldden we het al op SpoorPro: station Tilburg University wordt met grote regelmaat overgeslagen in de dienstregeling van de NS. In de maanden september en oktober gebeurde dat bijna 50 keer. Sindsdien is er niet veel verbeterd en de Universiteit van Tilburg is er nu klaar mee. De rector magnificus stuurde een klaagbrief naar de NS en doet tevens een opmerkelijk aanbod.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Jeroen Baldwin

Jeroen Baldwin is journalist en chef redactie van SpoorPro.nl

2 reacties op “Universiteit Tilburg is er klaar mee en wil NS helpen met dienstregeling”

A C F Sierts|21.12.23|12:39

Dat is toch lachwekkend simpel ? Gewoon een reservedienst in Breda startklaar. Bij te grote vertraging schuif je die er als vervangende & punctueel rijdende treindienst effe voorlangs. De oorspronkelijke, veel te laat rijdende dienst, hobbelt daar dan vertraagd achteraan. Maar doordat de nieuwe instappers allemaal al meegenomen zijn door de punctueel rijdende sprinter, gaat het halteren veel vlotter, en kan de vertraging ook zonder het overslaan van 1 of 2 stops ingelopen worden.

Marc Busio|21.12.23|14:07

Dat zal de komende twee jaar alleen maar erger gaan worden, als tachtig weken lang al het goederenverkeer van de Betuweroute via de Brabantlijn afgewikkeld moet worden omdat er tussen Zevenaar en Oberhausen langdurig aan het spoor gewerkt wordt.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.