Tunnelbak Ede-Wageningen

Aanleg tunnelbak Ede-Wageningen wordt zomerse klus

Een illustratie van de spooronderdoorgang die deze zomer wordt aangelegd Spoorzone Ede

De aanleg van de nieuwe onderdoorgang voor fietsers en voetgangers bij Ede-Wageningen begint in juli 2024. Het inschuiven van de tunnelbak zorgt voor een buitendienststelling van enkele weken op het traject. De klus wordt uitgevoerd door bouwcombinatie EdesPoort.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Alexander Molendijk

Redacteur van SpoorPro en RailTech.

3 reacties op “Aanleg tunnelbak Ede-Wageningen wordt zomerse klus”

Ad Vijge|12.03.24|16:37

Jammer dat men niet de oude perrontunnel hiervoor hergebruikt. Dat had ons allen een hoop geld bespaart

H Oskam|17.03.24|14:01

Ja, dat was veel logischer geweest. En heel veel geld bespaart. Had ook gedacht dat die op dezelfde plek zou blijven….Heel raar. Mag wat kosten. Net als het station….100 miljoen, en dan wordt je nog nat, en een klok met wijzers…..pfff, zitten in 2024.

H Oskam|17.03.24|14:06

Inderdaad belachelijk, iets nieuw maken als het er al is. Hadden dit geld in de portemonnee kunnen houden. Beetje opknappen en klaar was het. Maar net als bij station, dik 100 miljoen, wordt daar niet na gekeken. Een duur station, sta je nog niet droog, klok met wijzers ( dat in 2024) en moeilijk te bereiken. Echt niet over nagedacht. Typisch gemeente werk…

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.