Spoorsector verbaasd over toename STS-passages in 2012

rood sein, spoor, rails

Ingenieursbureaus Movares en BAM Rail  hebben met verbazing kennisgenomen van de toename van het aantal rood sein passages op het Nederlandse spoor in 2012. Uit voorlopige cijfers van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) blijkt dat het aantal STS-passages (stoptonend sein-passages) van 155 in 2011 naar 175 in 2012 is toegenomen.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

1 reactie op “Spoorsector verbaasd over toename STS-passages in 2012”

Arco Sierts|07.02.13|12:38

Waarschijnlijk is de reactie van Movares en BAM inhoudelijk oprecht, maar voor de buitenwereld maakt dit des te meer duidelijk hoe fout de spoorsector bezig is. Dit bevestigt immers het beeld dat men elkaar uit de wind houdt, de waarheid achterhoudt en vooral met dure knutseloplossingen ipv feitelijk-analytische probleemdoorgronding bezig is. Want dat laatste is natuurlijk gewoon de oorzaak van het feit dat de STS-problematiek, ondanks grote inspanningen, hardnekkig niet scherp naar beneden wil.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Spoorsector verbaasd over toename STS-passages in 2012 | SpoorPro.nl

Spoorsector verbaasd over toename STS-passages in 2012

rood sein, spoor, rails

Ingenieursbureaus Movares en BAM Rail  hebben met verbazing kennisgenomen van de toename van het aantal rood sein passages op het Nederlandse spoor in 2012. Uit voorlopige cijfers van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) blijkt dat het aantal STS-passages (stoptonend sein-passages) van 155 in 2011 naar 175 in 2012 is toegenomen.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

1 reactie op “Spoorsector verbaasd over toename STS-passages in 2012”

Arco Sierts|07.02.13|12:38

Waarschijnlijk is de reactie van Movares en BAM inhoudelijk oprecht, maar voor de buitenwereld maakt dit des te meer duidelijk hoe fout de spoorsector bezig is. Dit bevestigt immers het beeld dat men elkaar uit de wind houdt, de waarheid achterhoudt en vooral met dure knutseloplossingen ipv feitelijk-analytische probleemdoorgronding bezig is. Want dat laatste is natuurlijk gewoon de oorzaak van het feit dat de STS-problematiek, ondanks grote inspanningen, hardnekkig niet scherp naar beneden wil.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.