Opnieuw bijna-ongeluk op NABO: Trein schampt scooter in Nuth

Een NS-trein heeft donderdagmiddag rond half drie een scooter geschampt op een onbeveiligde overweg in Nuth in de gemeente Beekdaelen. Volgens ProRail wordt vermoed dat de scooterrijder daarna is doorgereden. De politie wil graag in contact komen met de bestuurder van de scooter.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

2 reacties op “Opnieuw bijna-ongeluk op NABO: Trein schampt scooter in Nuth”

asierts|01.07.21|19:22

ProRail en Ministerie zijn zelf verantwoordelijk voor alle doden, omdat ze weigeren om evident onveilige situaties direct te beveiligen. Er moet & zal opgeheven worden. Dat streven kost veel tijd en blijft dus onnodig levens eisen.

asierts|01.07.21|19:47

Overigens (maar zeker niet terzijde) is het op het randje van bedrijfseconomisch crimineel dat het beveiligen van een overweg richting 1 miljoen Euro kost. Dat is volstekt idioot en bizar. Hoe durft men schaamteloos zulke belachelijke bedragen te eisen voor zo weinig aan techniek en werk.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Opnieuw bijna-ongeluk op NABO: Trein schampt scooter in Nuth | SpoorPro.nl

Opnieuw bijna-ongeluk op NABO: Trein schampt scooter in Nuth

Een NS-trein heeft donderdagmiddag rond half drie een scooter geschampt op een onbeveiligde overweg in Nuth in de gemeente Beekdaelen. Volgens ProRail wordt vermoed dat de scooterrijder daarna is doorgereden. De politie wil graag in contact komen met de bestuurder van de scooter.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

2 reacties op “Opnieuw bijna-ongeluk op NABO: Trein schampt scooter in Nuth”

asierts|01.07.21|19:22

ProRail en Ministerie zijn zelf verantwoordelijk voor alle doden, omdat ze weigeren om evident onveilige situaties direct te beveiligen. Er moet & zal opgeheven worden. Dat streven kost veel tijd en blijft dus onnodig levens eisen.

asierts|01.07.21|19:47

Overigens (maar zeker niet terzijde) is het op het randje van bedrijfseconomisch crimineel dat het beveiligen van een overweg richting 1 miljoen Euro kost. Dat is volstekt idioot en bizar. Hoe durft men schaamteloos zulke belachelijke bedragen te eisen voor zo weinig aan techniek en werk.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.