SpoorProTV: waar gaan de extra miljoenen voor spoortrillingen naartoe?

SpoorProTV

In de nieuwsuitzending van SpoorProTV was woensdag een livegesprek met Chiel Roovers, manager omgevingseffecten bij ProRail. Hij gaf een reactie op de extra middelen die door het ministerie van IenW zijn vrijgemaakt voor onderzoek naar oplossingen voor trillingshinder.

Verder komt er een reportage over de werkzaamheden op het spoor tussen Groningen en Leeuwarden voorbij en wordt er stilgestaan bij de actieagenda die ervoor moet zorgen dat korte vluchten van en naar Schiphol worden vervangen door treinen.

De live uitzending van SpoorProTV gaat net als iedere week om klokslag 14.00 uur van start en is naderhand nog terug te kijken via het Youtube-kanaal van SpoorPro.

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

SpoorProTV: waar gaan de extra miljoenen voor spoortrillingen naartoe? | SpoorPro.nl

SpoorProTV: waar gaan de extra miljoenen voor spoortrillingen naartoe?

SpoorProTV

In de nieuwsuitzending van SpoorProTV was woensdag een livegesprek met Chiel Roovers, manager omgevingseffecten bij ProRail. Hij gaf een reactie op de extra middelen die door het ministerie van IenW zijn vrijgemaakt voor onderzoek naar oplossingen voor trillingshinder.

Verder komt er een reportage over de werkzaamheden op het spoor tussen Groningen en Leeuwarden voorbij en wordt er stilgestaan bij de actieagenda die ervoor moet zorgen dat korte vluchten van en naar Schiphol worden vervangen door treinen.

De live uitzending van SpoorProTV gaat net als iedere week om klokslag 14.00 uur van start en is naderhand nog terug te kijken via het Youtube-kanaal van SpoorPro.

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.