Strukton kantoor in Utrecht

Strukton gaat bovenbouw Gelderse spoorlijnen vervangen

Spoorbeheerder ProRail heeft een opdracht van bijna 15 miljoen euro gegund aan aannemer Strukton Rail Nederland. Het gaat om bovenbouwvernieuwings- en bijkomende werkzaamheden op verschillende trajecten op de Veluwe.

Volgend jaar moeten op de trajecten Amersfoort-Zwolle, Apeldoorn-Deventer, Deventer Zutphen, Deventer – Wierden, Barneveld – Ede en op het emplacement Apeldoorn de bovenbouw (ballast, dwarsliggers en spoorstaven) vernieuwd worden. ProRail startte hiervoor eerder dit jaar een aanbestedingsprocedure.

In totaal deden vier bedrijven een gooi naar de opdracht. Strukton Rail uit Utrecht kreeg de opdracht uiteindelijk gegund. De totale waarde van deze aanbesteding bedraagt exclusief btw 14.977.815,00 euro.

Lees meer:

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.