Ministerie: we laten intact wat goed werkt bij ProRail

Jan Hendrik Dronkers IenW

“Als ProRail zo goed functioneert, waarom zou je er dan met je poten aanzitten?” Met die woorden startte loco secretaris-generaal Jan Hendrik Dronkers van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat zijn betoog om de omvorming van ProRail tot zbo toe te lichten. Op het SpoorPro Seminar dat eerder deze week over de zbo-vorming werd gehouden, probeerde Dronkers de zaal te overtuigen van het nut van deze operatie, maar de sector vooral gerust te stellen dat het zorgvuldig gebeurt en veel bij het oude blijft. 

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ministerie: we laten intact wat goed werkt bij ProRail | SpoorPro.nl

Ministerie: we laten intact wat goed werkt bij ProRail

Jan Hendrik Dronkers IenW

“Als ProRail zo goed functioneert, waarom zou je er dan met je poten aanzitten?” Met die woorden startte loco secretaris-generaal Jan Hendrik Dronkers van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat zijn betoog om de omvorming van ProRail tot zbo toe te lichten. Op het SpoorPro Seminar dat eerder deze week over de zbo-vorming werd gehouden, probeerde Dronkers de zaal te overtuigen van het nut van deze operatie, maar de sector vooral gerust te stellen dat het zorgvuldig gebeurt en veel bij het oude blijft. 

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.