Bovenleiding

BAM Infra Rail gaat bovenbouw emplacement Gouda vernieuwen

Spooraannemer BAM Infra Rail heeft de aanbesteding van een project op spooremplacement Gouda gewonnen. Op het terrein van ProRail moeten onder meer de bovenleiding en bijbehorende portalen worden vervangen. 

Met de opdracht is een bedrag gemoeid van ruim 3,7 miljoen euro gemoeid. In totaal schreven zich twee verschillende partijen in voor het project. De keuze viel op BAM Infra Rail en in april werd al een overeenkomst gesloten tussen ProRail en de aannemer. De gegunde opdracht werd deze week officieel bekendgemaakt op TenderNed. Wanneer de werkzaamheden in Gouda van start gaan is nog niet bekend.

Lees ook:

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

BAM Infra Rail gaat bovenbouw emplacement Gouda vernieuwen | SpoorPro.nl
Bovenleiding

BAM Infra Rail gaat bovenbouw emplacement Gouda vernieuwen

Spooraannemer BAM Infra Rail heeft de aanbesteding van een project op spooremplacement Gouda gewonnen. Op het terrein van ProRail moeten onder meer de bovenleiding en bijbehorende portalen worden vervangen. 

Met de opdracht is een bedrag gemoeid van ruim 3,7 miljoen euro gemoeid. In totaal schreven zich twee verschillende partijen in voor het project. De keuze viel op BAM Infra Rail en in april werd al een overeenkomst gesloten tussen ProRail en de aannemer. De gegunde opdracht werd deze week officieel bekendgemaakt op TenderNed. Wanneer de werkzaamheden in Gouda van start gaan is nog niet bekend.

Lees ook:

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.