De stand van ETS Spoor tijdens RailTech Europe 2019

ETS Spoor demonstreert nieuw type stootjuk en duurzame dwarsliggers

ETS Spoor toonde tijdens RailTech Europe diverse nieuwe producten waaronder een nieuw type stootjuk, nieuwe raildempers en een duurzame dwarsligger. Daarnaast konden de bezoekers van de stand van de spoorleverancier door een virtual reality-bril de laatste technologische ontwikkelingen bekijken.

“We zijn er trots op dat we in projecten rails, dwarsliggers en wissels leveren en de wissels op schuine wagons op de bouwplaats kunnen leveren. Tegelijkertijd nemen we de oude materialen mee retour”, aldus technisch directeur Rogier Schulmeister.

Bekijk hier de video:

Lees ook:

Monitoring en data-analyse opkomende trends in railinfra

ETS Spoor

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ETS Spoor demonstreert nieuw type stootjuk en duurzame dwarsliggers | SpoorPro.nl
De stand van ETS Spoor tijdens RailTech Europe 2019

ETS Spoor demonstreert nieuw type stootjuk en duurzame dwarsliggers

ETS Spoor toonde tijdens RailTech Europe diverse nieuwe producten waaronder een nieuw type stootjuk, nieuwe raildempers en een duurzame dwarsligger. Daarnaast konden de bezoekers van de stand van de spoorleverancier door een virtual reality-bril de laatste technologische ontwikkelingen bekijken.

“We zijn er trots op dat we in projecten rails, dwarsliggers en wissels leveren en de wissels op schuine wagons op de bouwplaats kunnen leveren. Tegelijkertijd nemen we de oude materialen mee retour”, aldus technisch directeur Rogier Schulmeister.

Bekijk hier de video:

Lees ook:

Monitoring en data-analyse opkomende trends in railinfra

ETS Spoor

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.