Nieuw scherm treinstation Schiphol helpt reizigers snel instappen

Reizigers op station Schiphol Airport kunnen vanaf half november makkelijker en sneller in de trein stappen op Schiphol. Op het perron is onlangs een Intelligent Platform Bar (IPB) geplaatst, waardoor reizigers voor aankomst van de trein kunnen zien waar ze kunnen instappen en waar de eerste en de tweede klasse zich bevinden. De IPB moet een bijdrage leveren aan een betere spreiding op de krappe perrons van treinstation Schiphol Airport.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

1 reactie op “Nieuw scherm treinstation Schiphol helpt reizigers snel instappen”

Fred Rolling|15.10.17|19:58

IPB wordt in Japan al jaren succesvol gebruikt, maar daar zit het in de vloer. Of het in ons land iets oplost betwijfl ik. Om de één of andere reden willen reizigers allemaal door 1 of 2 deurennaar binnen, terwijl er veel meer in- en uitstapmogelijkheden zijn. In Japan spreidt het publiek standaard al veel beter.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuw scherm treinstation Schiphol helpt reizigers snel instappen | SpoorPro.nl

Nieuw scherm treinstation Schiphol helpt reizigers snel instappen

Reizigers op station Schiphol Airport kunnen vanaf half november makkelijker en sneller in de trein stappen op Schiphol. Op het perron is onlangs een Intelligent Platform Bar (IPB) geplaatst, waardoor reizigers voor aankomst van de trein kunnen zien waar ze kunnen instappen en waar de eerste en de tweede klasse zich bevinden. De IPB moet een bijdrage leveren aan een betere spreiding op de krappe perrons van treinstation Schiphol Airport.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

1 reactie op “Nieuw scherm treinstation Schiphol helpt reizigers snel instappen”

Fred Rolling|15.10.17|19:58

IPB wordt in Japan al jaren succesvol gebruikt, maar daar zit het in de vloer. Of het in ons land iets oplost betwijfl ik. Om de één of andere reden willen reizigers allemaal door 1 of 2 deurennaar binnen, terwijl er veel meer in- en uitstapmogelijkheden zijn. In Japan spreidt het publiek standaard al veel beter.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.