Theo Benjert, geluidsadviseur gemeente Rotterdam

ETS Spoor houdt bijeenkomst over spoorgeometrie

ETS Spoor houdt op donderdag 28 juni een bijeenkomst over spoorgeometrie bij het Railcenter in Amersfoort. De bijeenkomst richt zich specifiek op maatvoerders, trajectbeheerders, ontwerpers en andere geïnteresseerde spoorprofessionals.

Onderdeel van het programma zijn een presentatie van de nieuwste ontwikkelingen bij Amberg Technologies, onafhankelijke praktijkervaringen en een live demonstratie van de IMS 5000 meettrolley met laserscanner. Na afloop van het inhoudelijke programma is er een informele borrel om na te praten.

Aanmelden

Het aantal beschikbare plekken is beperkt. Aanmelden kan via de website van ETS Spoor. De spoorleverancier organiseert regelmatig bijeenkomsten die in het teken staan van kennis delen en netwerken. In november vorig jaar organiseerde de onderneming een themabijeenkomst over trillingen en geluid.

Lees ook:

Gemeente Rotterdam en ProRail combineren studies naar minischermen spoor

Bijeenkomst spoorgeometrie ETS Spoor

U las zojuist één van uw gratis premium artikelen

Uw abonnement helpt onze journalisten om u de achtergronden bij het nieuws te geven en actualiteiten te duiden. 

Onbeperkt lezen? Stap nu in en profiteer van de actie eerste maand gratis.

start 1 maand gratis proefabonnement

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.