Workshops tijdens RailTech Europe 2015

Ruim 60 workshops te volgen tijdens RailTech Europe 2017

Workshops tijdens RailTech Europe 2015

Voorspellen van infrastoringen, de transformatie naar een 3 kV-stroomvoorziening, verder terugdringen van geluidsoverlast van het spoor, veilig werken in het spoor, en assetanalyse in de praktijk. Dit is slechts een kleine greep uit het uitgebreide workshopprogramma tijdens RailTech Europe in de Jaarbeurs in Utrecht. Om de sector naar een hoger plan te kunnen tillen, is het belangrijk om over deze ontwikkelingen én uitdagingen kennis te delen.

RailTech Europe vindt dit jaar plaats op 28, 29 en 30 maart in de Jaarbeurs Utrecht en wordt mede georganiseerd door SpoorPro. Er zijn meerdere workshops die zich specifiek richten op de ontwikkelingen in de spoorsector, er is een beurs met 150 exposanten, de Innovation Award ceremonie en de Rail Carrière Dag.

RailTech Europe

Het is alweer de elfde editie van RailTech Europe, het evenement waar de hele spoorsector bij elkaar komt. Op dit evenement is ook veel ruimte voor medewerkers van vervoersbedrijven die trein-, tram of metrovervoer verzorgen. Op de Rail Carrière Dag zal bijvoorbeeld gesproken worden over het krijgen en behouden van een carrière in het spoor, de ervaringen van vrouwen in de spoorsector en de traineeships van NS.

Op dinsdag zal het evenement officieel geopend worden door ProRail-directeur Pier Eringa, directeur Libor Lochman van de Community of European Railway and Infrastructure Companies (CER), NS-directeur Roger van Boxtel en burgemeester Jan van Zanen van Utrecht.

Conferentie

Naast dit gratis te bezoeken workshopprogramma, is er ook een driedaagse internationale conferentie tijdens RailTech Europe. Dag 1 is richt zich op het spoorbeveiligingssysteem ERTMS, dag 2 gaat over spoordata en de laatste dag focust zich op onderhoud van de spoorinfrastructuur.

Registreren voor de verschillende workshops van RailTech Europe kan via de volgende link: http://www.railtech.com/railtech-2017/workshops/

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.