startsein PHS Den Bosch-Vught

Startsein PHS Den Bosch – Vught

Staatssecretaris Vivianne Heijnen, gedeputeerde Stijn Smeulders, wethouder Mark Du Maine en ProRail-COO Marieke Schöningh (vlnr) hebben gezamenlijk de startknop voor de aanleg van de PHS Den Bosch-Vught ingedrukt. Jeroen Baldwin / SpoorPro

In een feestelijke ambiance is maandagmiddag de startknop ingedrukt voor de bouwwerkzaamheden in het kader van Programma Hoogfrequent Spoor Den Bosch-Vught. Demissionair staatssecretaris Vivianne Heijnen was er zelfs voor afgereisd uit Den Haag, om maar aan te geven hoe belangrijk dit project is voor het Nederlandse spoor.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Jeroen Baldwin

Jeroen Baldwin is journalist en chef redactie van SpoorPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Startsein PHS Den Bosch – Vught | SpoorPro.nl
startsein PHS Den Bosch-Vught

Startsein PHS Den Bosch – Vught

Staatssecretaris Vivianne Heijnen, gedeputeerde Stijn Smeulders, wethouder Mark Du Maine en ProRail-COO Marieke Schöningh (vlnr) hebben gezamenlijk de startknop voor de aanleg van de PHS Den Bosch-Vught ingedrukt. Jeroen Baldwin / SpoorPro

In een feestelijke ambiance is maandagmiddag de startknop ingedrukt voor de bouwwerkzaamheden in het kader van Programma Hoogfrequent Spoor Den Bosch-Vught. Demissionair staatssecretaris Vivianne Heijnen was er zelfs voor afgereisd uit Den Haag, om maar aan te geven hoe belangrijk dit project is voor het Nederlandse spoor.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Jeroen Baldwin

Jeroen Baldwin is journalist en chef redactie van SpoorPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.