Wheel Impact Load Detection (WILD)-meetsysteem

ProRail vernieuwt samen met voestalpine Railway Systems WILD-meetpark

Metingen van WILD worden gebruikt voor zaken als het vaststellen van de gebruiksvergoeding of het informeren van vervoerders en wagoneigenaren over de kwaliteit van hun rollend materieel 2022, voestalpine Signaling Siershahn

ProRail heeft besloten zijn bestaande Quo Vadis-meetsysteem te vernieuwen. Het systeem is bijna twintig jaar oud en is daardoor aan het einde van zijn levensduur. Het contract voor de vernieuwing en de uitbreiding van het aantal meetlocaties is na een Europa-brede tender gewonnen door leverancier voestalpine Signaling Siershahn GmbH in Waddinxveen (vaSIG). vaSIG is een dochteronderneming van de wereldwijd op het gebied van spoorweginfrastructuur opererende organisatie voestalpine Railway Systems.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is chef redactie van SpoorPro en de RailTech-titels.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ProRail vernieuwt samen met voestalpine Railway Systems WILD-meetpark | SpoorPro.nl
Wheel Impact Load Detection (WILD)-meetsysteem

ProRail vernieuwt samen met voestalpine Railway Systems WILD-meetpark

Metingen van WILD worden gebruikt voor zaken als het vaststellen van de gebruiksvergoeding of het informeren van vervoerders en wagoneigenaren over de kwaliteit van hun rollend materieel 2022, voestalpine Signaling Siershahn

ProRail heeft besloten zijn bestaande Quo Vadis-meetsysteem te vernieuwen. Het systeem is bijna twintig jaar oud en is daardoor aan het einde van zijn levensduur. Het contract voor de vernieuwing en de uitbreiding van het aantal meetlocaties is na een Europa-brede tender gewonnen door leverancier voestalpine Signaling Siershahn GmbH in Waddinxveen (vaSIG). vaSIG is een dochteronderneming van de wereldwijd op het gebied van spoorweginfrastructuur opererende organisatie voestalpine Railway Systems.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is chef redactie van SpoorPro en de RailTech-titels.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.