Emplacement Europoort

Blusvoorzieningen op emplacement Europoort doorstaan tests

Nederland, Zuid-Holland, Rotterdam, 10-06-2015; Moezelweg met Vopak Terminal Europoort. Emplacement Europoort met opgestelde treinen, rechts Hartelkanaal. Large scale oil hub terminal Vopak Europoort with railway yard. copyright foto/photo Siebe Swart 2015, Siebe Swart / ANP

De busvoorzieningen op emplacement Europoort in de Rotterdamse haven voldoen aan de nieuwe vergunningseisen, meldt aannemer Swietelsky Rail Benelux. Afgelopen dagen zijn de blusvoorzieningen met succes getest. Later deze maand is emplacement Botlek aan de beurt. Op 13 december volgt de grote System Integration Test (SIT) voor de nieuwe blusvoorzieningen in de haven.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is chef redactie van SpoorPro en de RailTech-titels.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Blusvoorzieningen op emplacement Europoort doorstaan tests | SpoorPro.nl
Emplacement Europoort

Blusvoorzieningen op emplacement Europoort doorstaan tests

Nederland, Zuid-Holland, Rotterdam, 10-06-2015; Moezelweg met Vopak Terminal Europoort. Emplacement Europoort met opgestelde treinen, rechts Hartelkanaal. Large scale oil hub terminal Vopak Europoort with railway yard. copyright foto/photo Siebe Swart 2015, Siebe Swart / ANP

De busvoorzieningen op emplacement Europoort in de Rotterdamse haven voldoen aan de nieuwe vergunningseisen, meldt aannemer Swietelsky Rail Benelux. Afgelopen dagen zijn de blusvoorzieningen met succes getest. Later deze maand is emplacement Botlek aan de beurt. Op 13 december volgt de grote System Integration Test (SIT) voor de nieuwe blusvoorzieningen in de haven.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is chef redactie van SpoorPro en de RailTech-titels.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.