RailTech.com brengt gratis European Year of Rail magazine uit

Zustervaklad RailTech.com publiceerde deze week een speciaal RailTech Europe Magazine dat volledig in het teken staat van het Europese Jaar van het Spoor. In het gratis magazine zijn interviews en achtergrondverhalen te vinden over dit bijzondere jaar, dat als doel heeft de spoorsector groen en toekomstbestendig te maken om het aandeel vervoerde passagiers en goederen te vergroten.

In het licht van het 40-jarig jubileum van de TGV duikt het magazine in de ontwikkeling van nieuwe hogesnelheidstreinen in verschillende landen die verschillende landen. Verder gaat het in op de Europese strategie voor slimme mobiliteit, die tot doel heeft het hogesnelheidsspoor tegen 2050 te verdrievoudigen.

Maurizio Castelletti van de Europese Commissie vertelt of deze spoorwegdoelstellingen haalbaar zijn, Delphine Grandsart van de European Passenger Federation benadrukt het belang van het reizigersperspectief in de verschuiving naar het spoor en Monika Heiming, directeur van brancheorganisatie EIM Infrastructure Managers onderstreept dat het Jaar van het Spoor meer zou moeten zijn dan alleen marketing.

RailTech Europe 2021

Tijdens RailTech Europe 2021 // LIVE, dat plaatsvindt van 30 maart tot en met 1 april, staat de eerste dag geheel in het teken van het thema European Year of Rail. Sprekers uit de top van de Europese Commissie zullen inzichten delen in de plannen en doelen op het hoofdpodium, UIC, verschillende infrastructuurbeheerders en andere experts presenteren op de Tech stage hoe de praktische aanpak in zijn werk gaat.

Het magazine is gratis te downloaden via onderstaande link:

Download hier het RailTech-magazine

Lees ook:

Auteur: Esther Geerts

Esther Geerts is journalist van RailTech.com, de internationale zusteruitgave van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

RailTech.com brengt gratis European Year of Rail magazine uit | SpoorPro.nl

RailTech.com brengt gratis European Year of Rail magazine uit

Zustervaklad RailTech.com publiceerde deze week een speciaal RailTech Europe Magazine dat volledig in het teken staat van het Europese Jaar van het Spoor. In het gratis magazine zijn interviews en achtergrondverhalen te vinden over dit bijzondere jaar, dat als doel heeft de spoorsector groen en toekomstbestendig te maken om het aandeel vervoerde passagiers en goederen te vergroten.

In het licht van het 40-jarig jubileum van de TGV duikt het magazine in de ontwikkeling van nieuwe hogesnelheidstreinen in verschillende landen die verschillende landen. Verder gaat het in op de Europese strategie voor slimme mobiliteit, die tot doel heeft het hogesnelheidsspoor tegen 2050 te verdrievoudigen.

Maurizio Castelletti van de Europese Commissie vertelt of deze spoorwegdoelstellingen haalbaar zijn, Delphine Grandsart van de European Passenger Federation benadrukt het belang van het reizigersperspectief in de verschuiving naar het spoor en Monika Heiming, directeur van brancheorganisatie EIM Infrastructure Managers onderstreept dat het Jaar van het Spoor meer zou moeten zijn dan alleen marketing.

RailTech Europe 2021

Tijdens RailTech Europe 2021 // LIVE, dat plaatsvindt van 30 maart tot en met 1 april, staat de eerste dag geheel in het teken van het thema European Year of Rail. Sprekers uit de top van de Europese Commissie zullen inzichten delen in de plannen en doelen op het hoofdpodium, UIC, verschillende infrastructuurbeheerders en andere experts presenteren op de Tech stage hoe de praktische aanpak in zijn werk gaat.

Het magazine is gratis te downloaden via onderstaande link:

Download hier het RailTech-magazine

Lees ook:

Auteur: Esther Geerts

Esther Geerts is journalist van RailTech.com, de internationale zusteruitgave van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.