Spooraannemers steunen plannen Eringa bij spoedoverleg over Schiphol

Er worden extra inspecteurs en storingsploegen ingezet bij risicovolle momenten in de driehoek Schiphol-Amsterdam-Utrecht. Inspecteurs voeren extra controles op de staat van de infrastructuur uit en controleren of alle werkzaamheden volgens afspraak zijn uitgevoerd. De spooraannemers omarmen deze plannen van ProRail-topman Pier Eringa. Dat bleek woensdag tijdens een vertrouwelijk overleg met de honderd sleutelfiguren van de spooraannemers Strukton Rail, VolkerRail en BAM en de betrokken medewerkers van spoorbeheerder ProRail.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

1 reactie op “Spooraannemers steunen plannen Eringa bij spoedoverleg over Schiphol”

Peter Vandermark|25.04.15|12:03

Waar ik me in het geval van ernstige storingen bij de spoorwegen in Nederland over blijf verbazen is de impotentie om reizigers, zeker buitenlandse, te informeren over wat er aan de hand is en wat te doen om met een redelijke vertraging op je eindpunt (Schiphol!) aan te komen. Uberhaupt is de communicatie naar buitenlandse reizigers tamelijk belabbert.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Spooraannemers steunen plannen Eringa bij spoedoverleg over Schiphol | SpoorPro.nl

Spooraannemers steunen plannen Eringa bij spoedoverleg over Schiphol

Er worden extra inspecteurs en storingsploegen ingezet bij risicovolle momenten in de driehoek Schiphol-Amsterdam-Utrecht. Inspecteurs voeren extra controles op de staat van de infrastructuur uit en controleren of alle werkzaamheden volgens afspraak zijn uitgevoerd. De spooraannemers omarmen deze plannen van ProRail-topman Pier Eringa. Dat bleek woensdag tijdens een vertrouwelijk overleg met de honderd sleutelfiguren van de spooraannemers Strukton Rail, VolkerRail en BAM en de betrokken medewerkers van spoorbeheerder ProRail.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

1 reactie op “Spooraannemers steunen plannen Eringa bij spoedoverleg over Schiphol”

Peter Vandermark|25.04.15|12:03

Waar ik me in het geval van ernstige storingen bij de spoorwegen in Nederland over blijf verbazen is de impotentie om reizigers, zeker buitenlandse, te informeren over wat er aan de hand is en wat te doen om met een redelijke vertraging op je eindpunt (Schiphol!) aan te komen. Uberhaupt is de communicatie naar buitenlandse reizigers tamelijk belabbert.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.