RailTech Europe Innovation Awards open voor inschrijving

Innovaties spelen een belangrijke rol in de railsector. Op online evenement RailTech Europe 2021 worden de beste innovaties in de spoorwegindustrie beloond. Werk jij aan een product of dienst die op innovatieve wijze bijdraagt ​​aan de spoorsector? Inschrijven voor de RailTech Europe Innovation Awards kan tot 12 februari.

Dit jaar ziet vakbeurs RailTech Europe er anders uit dan anders. Het samenbrengen van mensen uit de hele spoorsector, kennisuitwisseling en netwerken staan ​​centraal, dit keer in een volledige online setting. De RailTech Innovation Awards zijn ook weer terug en iedereen in de spoorwegsector is hierbij uitgenodigd om zich aan te melden voor de awards van dit jaar op de RailTech Europe website.

De categorieën

Er zijn in totaal zes onderscheidingen. De RailTech Innovation Awards voor het beste innovatieve product of dienst zijn te winnen in de volgende vier categorieën:

  • Infrastructuur
  • Rollend materieel
  • Digitalisering
  • Openbaar Vervoer

Naast deze vier categorieën voor producten en diensten, zijn er twee extra prijzen:

  • Startup Award: jonge bedrijven met de nieuwste en meest innovatieve ontwikkeling, product of dienst.
  • Publieksprijs: het beste innovatieve product of dienst verkozen door de branche. Dit is een algemene onderscheiding die alle categorieën bevat.

Naast de prijs ontvangen de winnaars een gouden meetingticket voor een expertmeeting met ProRail, de hostingpartner van RailTech Europe 2021.

Juryleden

De jury bestaat uit zowel professionals als academici met deskundige kennis van de spoorwegsector. Deze jury beoordeelt de inzendingen en maakt de nominaties bekend. De genomineerden worden uitgenodigd om een ​​pitch te geven op het evenement.

In de vorige editie van de RailTech Innovation Awards zijn in totaal 75 inzendingen door de jury beoordeeld. Van de vijftien nominaties wonnen zes innovaties uit vijf verschillende landen een prijs.

Lees ook:

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.