Maastricht

Hervatting treinverkeer Maastricht en Luik nogmaals uitgesteld

Station Maastricht. Romaine/Wikimedia Commons

De herstelwerkzaamheden aan het spoor op het traject tussen Maastricht en Luik duren opnieuw langer dan eerder aangegeven. Vorige week donderdag werd de prognose ook al bijgesteld. Toen gaf NS aan te verwachten dat er tot zeker maandag 3 juni 05.00 uur geen treinen kunnen rijden tussen Maastricht Randwyck en het Belgische Visé.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Alexander Molendijk

Redacteur van SpoorPro en RailTech.

1 reactie op “Hervatting treinverkeer Maastricht en Luik nogmaals uitgesteld”

Marc Busio|03.06.24|16:50

Heeft Arriva na jaren haar treintjes op orde om eindelijk naar Luik te kunnen rijden, laten Infrabel en NMBS de spoorlijn maar onder water staan om deze Nederlandse concurrent van het Belgische spoorwegnet te kunnen weren. Het zou mij niets verbazen als deze waterschade nog veel langer benut gaat worden voor sabotage-doeleinden.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Hervatting treinverkeer Maastricht en Luik nogmaals uitgesteld | SpoorPro.nl
Maastricht

Hervatting treinverkeer Maastricht en Luik nogmaals uitgesteld

Station Maastricht. Romaine/Wikimedia Commons

De herstelwerkzaamheden aan het spoor op het traject tussen Maastricht en Luik duren opnieuw langer dan eerder aangegeven. Vorige week donderdag werd de prognose ook al bijgesteld. Toen gaf NS aan te verwachten dat er tot zeker maandag 3 juni 05.00 uur geen treinen kunnen rijden tussen Maastricht Randwyck en het Belgische Visé.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Alexander Molendijk

Redacteur van SpoorPro en RailTech.

1 reactie op “Hervatting treinverkeer Maastricht en Luik nogmaals uitgesteld”

Marc Busio|03.06.24|16:50

Heeft Arriva na jaren haar treintjes op orde om eindelijk naar Luik te kunnen rijden, laten Infrabel en NMBS de spoorlijn maar onder water staan om deze Nederlandse concurrent van het Belgische spoorwegnet te kunnen weren. Het zou mij niets verbazen als deze waterschade nog veel langer benut gaat worden voor sabotage-doeleinden.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.