Werkzaamheden en capaciteitsgebrek dwingen NS tot schrappen van stop op station Bijlmer

Beeldbank NS 2017, NS

Bezoekers van de wedstrijd Ajax-Go Ahead Eagles en het afscheidsconcert van De Dijk in de Ziggo Dome kunnen aanstaande zaterdag niet met de trein naar huis. Vanwege werkzaamheden tussen Amsterdam en Utrecht is er onvoldoende treincapaciteit om tienduizenden mensen naar huis te brengen, schrijft de NS maandag.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is chef redactie van SpoorPro en de RailTech-titels.

2 reacties op “Werkzaamheden en capaciteitsgebrek dwingen NS tot schrappen van stop op station Bijlmer”

Pat Rick|27.09.22|10:47

Hoofdspoor kan het niet aan. Zagen we ook tijdens F1 weekend. Metronet GVB moet zsm worden uitgebouwd, want men is te afhankelijk van NS/ProRail. Schiphol is ook ’s werelds grootste luchthaven die geen metro/skytrain heeft.

De zuidflank van A’dam loopt vast en metrodekking voor de METROpoolregio A’dam zou zeker helpen fileprobleem/fijnstof/stikstofprobleem op te lossen. Dit is evident en onbegrijpelijk dat dit nog niet is gerealiseerd in een welvarend land als NL. Dus niet lullen maar poetsen!

Illya Vaes|29.09.22|10:52

Jaaa, met de metro naar Eindhoven :-\

When the going gets tough, NS runs away…
Het idee om met 12-baks dubbeldekstreinen te gaan rijden, is kennelijk te complex voor onze nationale logistieke kampioen. In beide richtingen, waarbij die vanuit Utrecht dan doorrijden naar Schiphol, Den Haag en Rotterdam zodat reizigers in (noord)westelijke richting in die treinen stappen en zuidoostelijke richting in die naar Utrecht. Ofzo – engage your brain instead of covering your ass.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Werkzaamheden en capaciteitsgebrek dwingen NS tot schrappen van stop op station Bijlmer | SpoorPro.nl

Werkzaamheden en capaciteitsgebrek dwingen NS tot schrappen van stop op station Bijlmer

Beeldbank NS 2017, NS

Bezoekers van de wedstrijd Ajax-Go Ahead Eagles en het afscheidsconcert van De Dijk in de Ziggo Dome kunnen aanstaande zaterdag niet met de trein naar huis. Vanwege werkzaamheden tussen Amsterdam en Utrecht is er onvoldoende treincapaciteit om tienduizenden mensen naar huis te brengen, schrijft de NS maandag.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is chef redactie van SpoorPro en de RailTech-titels.

2 reacties op “Werkzaamheden en capaciteitsgebrek dwingen NS tot schrappen van stop op station Bijlmer”

Pat Rick|27.09.22|10:47

Hoofdspoor kan het niet aan. Zagen we ook tijdens F1 weekend. Metronet GVB moet zsm worden uitgebouwd, want men is te afhankelijk van NS/ProRail. Schiphol is ook ’s werelds grootste luchthaven die geen metro/skytrain heeft.

De zuidflank van A’dam loopt vast en metrodekking voor de METROpoolregio A’dam zou zeker helpen fileprobleem/fijnstof/stikstofprobleem op te lossen. Dit is evident en onbegrijpelijk dat dit nog niet is gerealiseerd in een welvarend land als NL. Dus niet lullen maar poetsen!

Illya Vaes|29.09.22|10:52

Jaaa, met de metro naar Eindhoven :-\

When the going gets tough, NS runs away…
Het idee om met 12-baks dubbeldekstreinen te gaan rijden, is kennelijk te complex voor onze nationale logistieke kampioen. In beide richtingen, waarbij die vanuit Utrecht dan doorrijden naar Schiphol, Den Haag en Rotterdam zodat reizigers in (noord)westelijke richting in die treinen stappen en zuidoostelijke richting in die naar Utrecht. Ofzo – engage your brain instead of covering your ass.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.