Station Vught

Vught vreest overlast van geluid, trillingen, stof en bouwverkeer tijdens bouw verdiept spoor

Als onderdeel van het Programma Hoogfrequent Spoor (PHS) wordt er in de komende jaren tussen Den Bosch en Vught-Noord een vierde spoor aangelegd. In Vught zelf komen de twee sporen richting Eindhoven verdiept te liggen. Om dit mogelijk te maken is het nodig om twee tijdelijke sporen ten westen van de huidige sporen aan te leggen. De Klankbordgroep van omwonenden vreest dat het vele bouwverkeer ten koste gaat van de verkeersveiligheid.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

1 reactie op “Vught vreest overlast van geluid, trillingen, stof en bouwverkeer tijdens bouw verdiept spoor”

Wiebe Goossen|22.07.21|16:34

Er GAAT verbouwd worden – dat is ‘beschlossene Sache’! Als Vught nu ook dáárover al gaat klagen, stel ik voor het hele station dan maar op te heffen en alle sporen onder de grond te brengen. Dan kunnen de Vughtenaren met de bus vanuit de nauwe straten ter plekke naar Den Bosch reizen, of eventueel naar Eindhoven – dan zijn we allemaal gelukkig – toch?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vught vreest overlast van geluid, trillingen, stof en bouwverkeer tijdens bouw verdiept spoor | SpoorPro.nl
Station Vught

Vught vreest overlast van geluid, trillingen, stof en bouwverkeer tijdens bouw verdiept spoor

Als onderdeel van het Programma Hoogfrequent Spoor (PHS) wordt er in de komende jaren tussen Den Bosch en Vught-Noord een vierde spoor aangelegd. In Vught zelf komen de twee sporen richting Eindhoven verdiept te liggen. Om dit mogelijk te maken is het nodig om twee tijdelijke sporen ten westen van de huidige sporen aan te leggen. De Klankbordgroep van omwonenden vreest dat het vele bouwverkeer ten koste gaat van de verkeersveiligheid.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

1 reactie op “Vught vreest overlast van geluid, trillingen, stof en bouwverkeer tijdens bouw verdiept spoor”

Wiebe Goossen|22.07.21|16:34

Er GAAT verbouwd worden – dat is ‘beschlossene Sache’! Als Vught nu ook dáárover al gaat klagen, stel ik voor het hele station dan maar op te heffen en alle sporen onder de grond te brengen. Dan kunnen de Vughtenaren met de bus vanuit de nauwe straten ter plekke naar Den Bosch reizen, of eventueel naar Eindhoven – dan zijn we allemaal gelukkig – toch?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.