Treinstation Utrecht Centraal

APPM en Mott MacDonald sluiten zich aan bij Dutch Rail Sector

Adviesbureaus voor de spoorsector APPM en Mott MacDonald hebben zich onlangs aangesloten bij Dutch Rail Sector. Dutch Rail Sector is een platform dat de unieke Nederlandse railexpertise en -ervaringen in het buitenland promoot. Daarnaast is het platform steeds meer het loket voor inkomende handelsmissies.

Bij Dutch Rail Sector zijn onder andere internationale spelers zoals Arcadis, Movares, Goudappel Coffeng, Ricardo Rail, Strukton, Holland Rail Industry en Railforum aangesloten. Het platform richt zich op drie speerpunten, namelijk Stedelijke mobiliteit en hubs, Life cycle efficiency en Governance.

Kennis en ervaringen

Dutch Rail Sector heet elke organisatie welkom die de unieke Nederlandse kennis en ervaringen wil uitdragen. Meer informatie is te vinden op de website www.dutchrailsector.com.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.