Henk Schomaker van Thales tijdens RailTech Europe

Thales toont laatste trends in e-ticketing en treinbeveiliging

Thales toonde tijdens RailTech Europe de laatste trends op het gebied van de OV-chipkaart, e-ticketing en treinbeveiliging zoals ERTMS en treindetectie. Een van de laatste ontwikkelingen is bijvoorbeeld het inchecken voor een OV-reis met een bankpas of smartphone.

Henk Schomaker van Thales laat zien in het video-interview zien hoe je met de bankkaart en mobiele telefoon eenvoudig kan inchecken en demonstreert de laatste ontwikkelingen op het gebied van treindetectie en spoorwegovergangen.

Bekijk hier de videoreportage:

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en adjunct-hoofdredacteur van de vakwebsites van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.