RailTech Europe 2017

Recordeditie RailTech Europe: bekijk de foto’s en sfeervideo

RailTech Europe had vorige week een recordeditie met maar liefst 7.700 bezoekers uit maar liefst 52 verschillende landen en 158 standhouders. Gedurende drie dagen kwamen spoorprofessionals alles te weten over de nieuwste technieken op railgebied, konden zij zich laten informeren tijdens een internationaal congres en tientallen workshops, meedingen naar de Innovation Awards, netwerken tijdens het Startup Fest en nog veel meer.

De driedaagse conferentie werd erg goed bezocht en trok op de eerste dag over het spoorbeveiligingssysteem ERTMS 181 bezoekers, op tweede dag over Digitalisatie in het Spoor kwamen 141 mensen af en op de derde dag lieten 110 deelnemers zich informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Preventief Spooronderhoud.

RailTech Europe

Op dinsdagavond werden tijdens een feestelijke avond in de indrukwekkende Janskerk in Utrecht alle winnaars van de Innovation Awards bekendgemaakt, woensdag stond in het teken van de Rail Carrière Dag. ProRail nam geïnteresseerden op alle dagen mee om een kijkje te nemen bij de nieuwe verkeersleidingspost en het Operationeel Controle Centrum Rail (OCCR) in Utrecht.

Bekijk hier een selectie van alle foto’s (een compleet overzicht van alle foto’s volgt binnenkort op RailTech.com).

Bekijk hier de sfeervideo van RailTech Europe:

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.