Netwerkborrel voor Duitse en Nederlandse spoorbranche op InnoTrans

InnoTrans 2014

De samenwerking tussen de Nederlandse en Duitse railsector is cruciaal voor de ontwikkeling van het Europese spoorvervoer. Het succes valt of staat met goede afspraken over het gebruik van het spoor, technische standaarden en interoperabiliteit. Om deze samenwerking verder te bevorderen, organiseert de Nederlandse ambassade op woensdag 21 september samen met Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) en de Duits-Nederlandse Handelskamer een netwerkborrel in Berlijn. De netwerkborrel vindt plaats tijdens InnoTrans, de grootste spoorvakbeurs van Europa. De lezers van SpoorPro en hun relaties zijn van harte welkom om zich hierbij aan te sluiten.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Netwerkborrel voor Duitse en Nederlandse spoorbranche op InnoTrans | SpoorPro.nl

Netwerkborrel voor Duitse en Nederlandse spoorbranche op InnoTrans

InnoTrans 2014

De samenwerking tussen de Nederlandse en Duitse railsector is cruciaal voor de ontwikkeling van het Europese spoorvervoer. Het succes valt of staat met goede afspraken over het gebruik van het spoor, technische standaarden en interoperabiliteit. Om deze samenwerking verder te bevorderen, organiseert de Nederlandse ambassade op woensdag 21 september samen met Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) en de Duits-Nederlandse Handelskamer een netwerkborrel in Berlijn. De netwerkborrel vindt plaats tijdens InnoTrans, de grootste spoorvakbeurs van Europa. De lezers van SpoorPro en hun relaties zijn van harte welkom om zich hierbij aan te sluiten.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.