Lloyd's Register

Lloyd’s Register Rail opereert onder Ricardo Rail

De rechtspersoon Lloyd’s Register Rail Europe B.V. is op 1 juli van naam veranderd in Ricardo Nederland B.V. Daarmee is de transitie van Lloyd’s Register Rail naar Ricardo Rail voltooid. Ricardo is een wereldwijde leverancier van hoogwaardige engineering en (milieu)adviesdiensten aan onder meer de automobiel- en railindustrie.

In de portefeuille van Lloyd’s Register Rail stonden technisch advies, informatiediensten en onafhankelijke beoordelingen centraal. Met de overgang van het adviesbureau naar de Ricardo Groep krijgt de spoorsector nu ook toegang tot de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van engineering en design.

Ricardo

Ricardo telt meer dan 2500 deskundige ingenieurs, consultants en wetenschappers die zich richten op toonaangevende innovatie in kerngebieden: rail, voertuigen, motoren, transmissie en hybride en elektrische systemen.

Alle medewerkers binnen de raildivisie van Lloyd’s maken nu deel uit van Ricardo Rail. Alle lopende contracten op het gebied van onafhankelijke toetsing en certificering zijn ondergebracht in Ricardo Certification.

Lees ook:

Lloyd’s Register Rail overgenomen door Ricardo Rail

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.