Rogier Schulmeister, technisch directeur, ETS Spoor

ETS Spoor breidt samenwerking met Vossloh uit

VIDEO – ETS Spoor heeft onlangs het agentschap verkregen van de Duitse fabrikant Vossloh Fastening Systems voor de distributie van spoorstaaf-bevestingsystemen aan de Nederlandse spoormarkt. ETS Spoor was al leverancier van Vossloh Cogifer voor wissels en heeft nu ook de spoorstaaf-bevestigingsystemen aan het producten-assortiment toegevoegd. Door deze uitbreiding kan ETS Spoor nu een volledig programma van bovenbouw-materialen aan de Nederlandse markt leveren.

Vossloh Fastening produceert de spoorstaaf-bevestigingsystemen in de fabriek in het Duitse Werdohl. Technisch directeur Rogier Schulmeister van ETS Spoor: “Vossloh Fastenings Systems is marktleider op het gebied van bevestigingsystemen voor het spoor. Omdat de spoorstaaf-bevestigingsystemen van Vossloh Fastenings Systems een lange levensduur hebben, dragen zij bij aan een betrouwbaar en duurzaam spoorsysteem. Vossloh test de diverse producten uit in haar eigen onderzoek- en competentiecentrum waar verdere ontwikkeling nooit stilstaat. Zij voldoen daardoor aan de hoogste standaarden voor spoorsystemen.”

Bekijk hier het video-interview met Rogier Schulmeister op InnoTrans in Berlijn:

Toepassing

“Wij geven de Nederlandse bedrijven advies en bieden ze scholing aan, zodat de producten op de juiste wijze in het spoor worden toegepast. ETS Spoor beschikt hiervoor over eigen productmanagers”, aldus Schulmeister.

“Door de samenwerking met Vossloh Fastening Systems zullen er de komende tijd een aantal baanbrekende nieuwe innovaties beschikbaar komen voor de Nederlandse spoormarkt. De focus ligt consequent op materialen met langere levensduur en lagere storingsgevoeligheid. Zo wil ETS Spoor zich steeds meer richten op de meest voordelige oplossingen voor de lange termijn”, zo vervolgt hij.

Marieke van Gompel

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.