Trans Europ Expres uit 1957

Historische Trans Europ Express rijdt vrijdag door Amsterdam Centraal

Foto: NS

De Trans Europ Express (TEE) komt vrijdag voor het eerst in tien jaar weer in beweging. De legendarische trein begint aan zijn reis van het emplacement Dijksgracht in Amsterdam naar het Nederlands Transport Museum (NTM) in Nieuw-Vennep. Daar moet de TEE zodanig gerestaureerd worden dat deze weer helemaal rijklaar is. (Wil je het artikel lezen, maar ben je geen abonnee? Klik dan hier.)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is chef redactie van SpoorPro en de RailTech-titels.

2 reacties op “Historische Trans Europ Express rijdt vrijdag door Amsterdam Centraal”

Wilcotab Van Alten|19.08.22|09:42

mag ik is met deze trein mee
dat is een leuke trein en reizen is ook leuk met deze en ik hier graag samen mee reizen ja dat is leuk ik hou ook van deze trein want het is mooi interieur en dit is een leuke trein om mee te rijden mooie trein rijdt deze nog in nederland en rotterdam en breda en dordrecht en zwijndrecht en roosendaal en nijmegen en amsterdam en rotterdam zuid en etten leur en hardinxveld en geldermalsen en gorichem en leerdam en dordrecht stadspolders en kampen en zwolle en barneve

Wilcotab Van Alten|23.08.22|11:49

ik wil graag in deze trein

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Historische Trans Europ Express rijdt vrijdag door Amsterdam Centraal | SpoorPro.nl
Trans Europ Expres uit 1957

Historische Trans Europ Express rijdt vrijdag door Amsterdam Centraal

Foto: NS

De Trans Europ Express (TEE) komt vrijdag voor het eerst in tien jaar weer in beweging. De legendarische trein begint aan zijn reis van het emplacement Dijksgracht in Amsterdam naar het Nederlands Transport Museum (NTM) in Nieuw-Vennep. Daar moet de TEE zodanig gerestaureerd worden dat deze weer helemaal rijklaar is. (Wil je het artikel lezen, maar ben je geen abonnee? Klik dan hier.)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is chef redactie van SpoorPro en de RailTech-titels.

2 reacties op “Historische Trans Europ Express rijdt vrijdag door Amsterdam Centraal”

Wilcotab Van Alten|19.08.22|09:42

mag ik is met deze trein mee
dat is een leuke trein en reizen is ook leuk met deze en ik hier graag samen mee reizen ja dat is leuk ik hou ook van deze trein want het is mooi interieur en dit is een leuke trein om mee te rijden mooie trein rijdt deze nog in nederland en rotterdam en breda en dordrecht en zwijndrecht en roosendaal en nijmegen en amsterdam en rotterdam zuid en etten leur en hardinxveld en geldermalsen en gorichem en leerdam en dordrecht stadspolders en kampen en zwolle en barneve

Wilcotab Van Alten|23.08.22|11:49

ik wil graag in deze trein

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.