TenneT begonnen met vervangen hoogspanningskabels Lelystad-Dronten

TenneT
Werkzaamheden aan de kabels van de hoogspanningsmasten in Flevoland na de grote stroomstoring. Eerder brak er brand uit in het hoogspanningsstation van Lelystad na kortsluiting, die veroorzaakt werkt door een menselijke fout. Daardoor ontstond er een stroomstoring die een groot deel van de provincie trof. Sander Koning / ANP

Netbeheerder TenneT is begonnen met het vervangen van de beschadigde hoogspanningskabels tussen Lelystad en Dronten. Op het twintig kilometer lange traject moeten er kabels getrokken worden met een totale lengte van 120 kilometer.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Kenneth Steffers

Kenneth Steffers is (politiek) verslaggever, journalist en redacteur voor SpoorPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

TenneT begonnen met vervangen hoogspanningskabels Lelystad-Dronten | SpoorPro.nl

TenneT begonnen met vervangen hoogspanningskabels Lelystad-Dronten

TenneT
Werkzaamheden aan de kabels van de hoogspanningsmasten in Flevoland na de grote stroomstoring. Eerder brak er brand uit in het hoogspanningsstation van Lelystad na kortsluiting, die veroorzaakt werkt door een menselijke fout. Daardoor ontstond er een stroomstoring die een groot deel van de provincie trof. Sander Koning / ANP

Netbeheerder TenneT is begonnen met het vervangen van de beschadigde hoogspanningskabels tussen Lelystad en Dronten. Op het twintig kilometer lange traject moeten er kabels getrokken worden met een totale lengte van 120 kilometer.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Kenneth Steffers

Kenneth Steffers is (politiek) verslaggever, journalist en redacteur voor SpoorPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.