Station Heino

Renovatiewerkzaamheden op traject Zwolle-Enschede in aanbesteding

Op de stations van Heino (foto) en Raalte worden de eilandperrons omgebouwd naar zijperrons. Verder krijgen de stations nieuwe installaties, hellingbanen, voorpleinen, fietsenstallingen en bushaltes. Dennis te D/Flickr

Een grote klus op het baanvak Zwolle-Nijverdal, gelegen op het traject Zwolle-Enschede is per dinsdag 23 oktober in aanbesteding. De aanbesteding is officieel aangekondigd via TenderNed. Geïnteresseerde partijen hebben tot 23 november 12.00 uur de tijd om in te schrijven op het deels civieltechnische project. De werkzaamheden dienen te beginnen per 27 april 2024 en dienen voltooid te zijn op 1 december 2025.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Jeroen Baldwin

Jeroen Baldwin is journalist en chef redactie van SpoorPro.nl

1 reactie op “Renovatiewerkzaamheden op traject Zwolle-Enschede in aanbesteding”

Kees Boer|27.10.23|15:53

Dit zou in een keer goed moeten gebeuren om ook het gedeelte Zwolle – Wierden dubbelsporig te maken; men wil toch een rechtstreekse trein Zwolle -Münster ? En ook wel een alternatieve route voor de trein met Berlijn

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Renovatiewerkzaamheden op traject Zwolle-Enschede in aanbesteding | SpoorPro.nl
Station Heino

Renovatiewerkzaamheden op traject Zwolle-Enschede in aanbesteding

Op de stations van Heino (foto) en Raalte worden de eilandperrons omgebouwd naar zijperrons. Verder krijgen de stations nieuwe installaties, hellingbanen, voorpleinen, fietsenstallingen en bushaltes. Dennis te D/Flickr

Een grote klus op het baanvak Zwolle-Nijverdal, gelegen op het traject Zwolle-Enschede is per dinsdag 23 oktober in aanbesteding. De aanbesteding is officieel aangekondigd via TenderNed. Geïnteresseerde partijen hebben tot 23 november 12.00 uur de tijd om in te schrijven op het deels civieltechnische project. De werkzaamheden dienen te beginnen per 27 april 2024 en dienen voltooid te zijn op 1 december 2025.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Jeroen Baldwin

Jeroen Baldwin is journalist en chef redactie van SpoorPro.nl

1 reactie op “Renovatiewerkzaamheden op traject Zwolle-Enschede in aanbesteding”

Kees Boer|27.10.23|15:53

Dit zou in een keer goed moeten gebeuren om ook het gedeelte Zwolle – Wierden dubbelsporig te maken; men wil toch een rechtstreekse trein Zwolle -Münster ? En ook wel een alternatieve route voor de trein met Berlijn

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.