Werkzaamheden trambaan Sarphatistraat dit weekend van start

2023, Google Streetview

Op zondag begint het GVB met werkzaamheden aan de trambaan in de Sarphatistraat. Daar worden tot en met 27 september reparaties aan de rails uitgevoerd.

Het GVB zegt op de Sarphatistraat loszittende rails geconstateerd te hebben. Het vervoersbedrijf werkt tussen 22.00 ’s avonds en 05.00 uur ’s ochtends, waardoor omwonenden overlast kunnen ervaren. Overdag rijden de trams hun reguliere dienstregeling. Het overige verkeer zal geen hinder ondervinden, zegt de vervoerder.

Bedrijven als het GVB voeren doorlopend onderhoudswerkzaamheden uit. Zo wordt fase 2 van de werkzaamheden aan metrostation Postjesweg donderdag afgerond. Later deze maand gaat de schop in de grond in de Jan Evertsenstraat. Daar zal tot en met 3 februari gewerkt worden. Dit jaar gaan in de hoofdstad tevens nog de werkzaamheden in de Ruyschstraat van start. Die beginnen op 3 oktober en duren een maand.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Nick Augusteijn

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.