Hilversum Station

Geen treinverkeer van en naar Hilversum vanwege werkzaamheden

Bron: FaceMePLS / Wikimedia

Vanwege werkzaamheden aan het spoor rijden er tussen maandag 8 en woensdag 10 augustus geen treinen van en naar Hilversum. Hieronder een overzicht van de verschillende werkzaamheden op en rondom het spoor in Hilversum.

Alexiatunnel

Op zaterdag 6 augustus wordt de nieuwe Alexiatunnel geopend in Hilversum. Verkeersdeelnemers kunnen vanaf dan veilig onder het spoor door. Tegelijkertijd wordt de tijdelijke overweg op de Mussenstraat afgesloten en verwijderd. Het spoor wordt aangepast en hekwerken en geluidsschermen worden teruggeplaatst. De werkzaamheden duren tot maandagmiddag 8 augustus.

Station Hilversum

Op station Hilversum wordt er gewerkt aan het perron. Perron 1 wordt op juiste hoogte gebracht om een gelijkvloerse instap te realiseren. De werkzaamheden duren van maandag 8 tot en met woensdag 10 augustus.

Oude Amersfoortseweg

Aan de Oude Amersfoortseweg wordt er op zondagnacht 7 augustus gestart met werkzaamheden. Ter hoogte van het Wandelpad maakt ProRail een overweg voor het busvervoer, wordt er gewerkt aan het spoor en wordt het beveiligingssysteem geüpdatet. Deze werkzaamheden zijn op donderochtend 11 augustus afgerond.

Maartensdijkseweg

Op het traject Utrecht-Hilversum wordt de onbeveiligde overweg ter hoogte van de Maartensdijkseweg verwijderd. Het spoorkruisend deel van de onderdoorgang wordt aangelegd. Deze werkzaamheden duren van zaterdag 6 tot donderdag augustus.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Kenneth Steffers

Kenneth Steffers is (politiek) verslaggever, journalist en redacteur voor SpoorPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.