Burgemeester Enschede

Rondslingerende formatiestukken in trein leiden tot hilariteit op social media

De blunder van ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers om geheime formatiestukken in te trein te laten liggen, is hét onderwerp van de dag op social media. Op Twitter delen mensen ervaringen over in de trein verloren voorwerpen, een tas vol kerstcadeaus, een iPhone, of zelfs een complete Chinees-Indische rijsttafel. Op LinkedIn doet de video van de burgemeester Theo Bovens van Enschede het goed.

Hij laat in de video een mapje zien met daarin de ‘spooragenda Oost-Nederland’. Volgens hem heeft Den Haag daar tot nu toe weinig interesse in getoond, vandaar dat hij het nu in de trein achterlaat in de hoop dat de aandacht krijgt die het volgens hem verdient. Projecten die daartoe behoren zijn onder meer de internationale treinverbindingen van EuregioRail en een snellere verbinding tussen Twente en de Randstad.

Bekijk hier de video:

Lees ook:

Treinreiziger stuit op geheim formatiedocument

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Hendriëlle de Groot

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.