Thales toegangspoortjes

Thales vervangt toegangspoortjes op station Amsterdam Centraal

Op Station Amsterdam Centraal werkt Thales aan de vervanging van de toegangspoortjes. NS wil op alle stations in Nederland hetzelfde type poortje toepassen om onderhoud eenvoudiger te maken en minder voorraad aan te hoeven houden. Dit bespaart kosten.

“De oude poortjes gaan terug naar ‘huis’. Daar halen we het interieur er uit en monteren dat in een nieuw ‘cabinet’, waarna de poortjes weer gebruikt kunnen worden op andere stations van NS in Nederland”, legt Anjo Ansink, projectmanager bij Thales, uit.

Thales werkt sinds 2003 samen met NS voor alle apparatuur die te maken heeft met de OV-chipkaart. En doet daarnaast ook het onderhoud aan de poortjes, verkoopautomaten en validators.

Bekijk hier de video die Thales maakte:

Lees ook:

Thales

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Thales vervangt toegangspoortjes op station Amsterdam Centraal | SpoorPro.nl
Thales toegangspoortjes

Thales vervangt toegangspoortjes op station Amsterdam Centraal

Op Station Amsterdam Centraal werkt Thales aan de vervanging van de toegangspoortjes. NS wil op alle stations in Nederland hetzelfde type poortje toepassen om onderhoud eenvoudiger te maken en minder voorraad aan te hoeven houden. Dit bespaart kosten.

“De oude poortjes gaan terug naar ‘huis’. Daar halen we het interieur er uit en monteren dat in een nieuw ‘cabinet’, waarna de poortjes weer gebruikt kunnen worden op andere stations van NS in Nederland”, legt Anjo Ansink, projectmanager bij Thales, uit.

Thales werkt sinds 2003 samen met NS voor alle apparatuur die te maken heeft met de OV-chipkaart. En doet daarnaast ook het onderhoud aan de poortjes, verkoopautomaten en validators.

Bekijk hier de video die Thales maakte:

Lees ook:

Thales

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.