Michel van den munckhof, BAM Infra Rail

Michel van den Munckhof benoemd tot algemeen directeur BAM Infra Rail

Bij spooraannemer BAM Infra Rail start Michel van den Munckhof (1970) op 1 september 2020 als algemeen directeur. Van den Munckhof volgt Jet de Boer-Lasseur op die eind vorig jaar vertrok naar de Rotterdamse stadsvervoerder RET.  

Van den Munckhof is op dit moment nog operationeel directeur bij EBS Public Transportation. Na zijn studie Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen werkte Michel van den Munckhof onder meer als strategisch consultant en manager bij AkzoNobel. Daarna bekleedde hij diverse directiefuncties bij onder meer Casema en NS.

Team

Het management team van BAM Infra Rail bestaat vanaf 1 september naast algemeen directeur Michel van den Munckhof uit operationeel directeur Robert Pasteuning, financieel directeur Harmen Dikkers en HR businesspartner Leon de Wit.

BAM Infra Rail maakt als business unit deel uit van BAM Infra Nederland en biedt een compleet dienstenpakket voor de spoorinfrastructuur: van engineering tot bouw en onderhoud van spoorverbindingen. Van den Munckhofs voorganger Jet de Boer-Lasseur werkte negen jaar bij BAM Infra Nederland waarvan de laatste drie jaar als algemeen directeur van de spoortak. Bij RET startte zij op 1 januari als directeur techniek.

Lees ook:

Onderwerpen:

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.