Technisch manager Ferdi van den Brûle van HIMA

HIMA showt beveiligingssystemen tijdens RailTech Europe

HIMA demonstreerde tijdens RailTech Europe 2017 diverse beveiligingssysteem die ervoor zorgen dat het treinverkeer veilig verloopt. HIMA is een Duits familiebedrijf dat systemen aan de spoor- en procesindustrie levert.

Technisch manager Ferdi van den Brûle van HIMA vertelt in het video-interview dat HIMA tien jaar geleden is gestart met het leveren van beveiligingssystemen aan de spoorsector. Het bedrijf kan volgens hem concurreren met andere leveranciers omdat HIMA open systemen levert, die geprogrammeerd kunnen worden door de gecertificeerde ingenieursbureaus.

Bekijk hier het video-interview:

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.