‘Invoering Prestatie Gericht Onderhoud breekt oude werkwijzen open’

De invoering van het Prestatie Gericht Onderhoud heeft oude werkwijzen opengebroken, waardoor slim spooronderhoud is gestimuleerd. Dit heeft ertoe geleid dat het aantal storingen jaarlijks met ongeveer vijftien procent is teruggebracht en dat de treinhinder met acht procent is afgenomen. Ook zijn de kosten flink teruggebracht. Dat zegt programmadirecteur Assetmanagement Paul Carstens van ProRail. Paul Carstens geeft samen met Adrie Koster, Manager Inkoop Onderhoud bij ProRail, op 30 maart tijdens RailTech Europe een presentatie over het Prestatie Gericht Onderhoud.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Invoering Prestatie Gericht Onderhoud breekt oude werkwijzen open’ | SpoorPro.nl

‘Invoering Prestatie Gericht Onderhoud breekt oude werkwijzen open’

De invoering van het Prestatie Gericht Onderhoud heeft oude werkwijzen opengebroken, waardoor slim spooronderhoud is gestimuleerd. Dit heeft ertoe geleid dat het aantal storingen jaarlijks met ongeveer vijftien procent is teruggebracht en dat de treinhinder met acht procent is afgenomen. Ook zijn de kosten flink teruggebracht. Dat zegt programmadirecteur Assetmanagement Paul Carstens van ProRail. Paul Carstens geeft samen met Adrie Koster, Manager Inkoop Onderhoud bij ProRail, op 30 maart tijdens RailTech Europe een presentatie over het Prestatie Gericht Onderhoud.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.