Marc Antoni UIC

Marc Antoni: uitwisselen ‘best practices’ tussen spoorexperts

Marc Antoni UIC

Het is goed als spoorprofessionals hun ‘best practices’ met elkaar uitwisselen zodat ze weten met welke laatste technologieën ze de kosten van de exploitatie van het spoor omlaag kunnen brengen en de veiligheid kunnen verbeteren. Dat zei directeur Rail System Marc Antoni van UIC vorige week tijdens de Intelligent Rail Summit in het nationale spoorwegmuseum Pietrarsa in het Italiaanse Napels.

“Het is belangrijk dat we onze kennis en onze data delen, maar ook onze angsten en de moeilijkheden die op ons pad komen om gezamenlijk aan de spoorwegen van de 21e eeuw te werken”, zo stelde hij.

RailTech Europe

Antoni adviseert spoorprofessionals om de driedaagse conferentie van RailTech Europe op 28, 29 en 30 maart 2017 in de Jaarbeurs te bezoeken. “We hebben steeds meer geautomatiseerde systemen, monitoring van infrastructuur en rollend materieel. We moeten samen een gezamenlijke taal definiëren om onze data uit te wisselen. Het is heel belangrijk om elkaar te ontmoeten bij dit soort conferenties om hier met elkaar over te spreken.”

Bekijk hier het video-interview met Marc Antoni van UIC:

Intelligent Rail Summit

De Intelligent Rail Summit werd door ProMedia/Europoint in samenwerking met de Italiaanse spoorbeheerder Rete Ferroviaria Italiana (RFI) and de Graz University of Technology (TU Graz) georganiseerd. De conferentie maakt deel uit van de RailTech Expert Series, een serie van internationale conferenties die meerdere malen per jaar op diverse plekken in de wereld plaatsvinden.

Wil me meer weten over de railconferenties van ProMedia/Europoint? Bezoek dan http://www.railtech.com.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.