Stagiairs, NedTrain, foto: Stagevereniging InterNS

‘Stagiairs inzetten voor data-analyse spoorbedrijven’

Studenten kunnen spoorbedrijven helpen met het analyseren van data en snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt. De enorme hoeveelheid data maakt dat spoorondernemingen soms door de bomen het bos niet meer zien. Jongeren kunnen doorgaans beter uit de voeten met data en kunnen dit toepassen in het verbeteren van de bedrijfsvoering. Dat zegt juryvoorzitter Niels van Oort van de Stagebegeleider van het Jaar verkiezing die op 10 november door Railforum wordt georganiseerd. Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: , ,

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

1 reactie op “‘Stagiairs inzetten voor data-analyse spoorbedrijven’”

Scott Waschlerner|25.02.16|12:42

I am very glad to read that such big company as Pilz also do such things! I can say that they make good hardware for good price. For instance, I looked here http://hardware.nl/pilz so huge range and the price is appropriate for ordinary person! The only one thing I can say is that they suggest very good products!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Stagiairs inzetten voor data-analyse spoorbedrijven’ | SpoorPro.nl
Stagiairs, NedTrain, foto: Stagevereniging InterNS

‘Stagiairs inzetten voor data-analyse spoorbedrijven’

Studenten kunnen spoorbedrijven helpen met het analyseren van data en snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt. De enorme hoeveelheid data maakt dat spoorondernemingen soms door de bomen het bos niet meer zien. Jongeren kunnen doorgaans beter uit de voeten met data en kunnen dit toepassen in het verbeteren van de bedrijfsvoering. Dat zegt juryvoorzitter Niels van Oort van de Stagebegeleider van het Jaar verkiezing die op 10 november door Railforum wordt georganiseerd. Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: , ,

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

1 reactie op “‘Stagiairs inzetten voor data-analyse spoorbedrijven’”

Scott Waschlerner|25.02.16|12:42

I am very glad to read that such big company as Pilz also do such things! I can say that they make good hardware for good price. For instance, I looked here http://hardware.nl/pilz so huge range and the price is appropriate for ordinary person! The only one thing I can say is that they suggest very good products!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.