Directeur Joost van Opijnen, SVO-rail, station Baarn

Burgemeester Baarn opent kantoor SVO-rail met hydraulische locomotief

Op het station van Baarn werd afgelopen weekend het tienjarige bestaan van ingenieursbureau SVO-rail en de opening van het nieuwe kantoor gevierd. Burgemeester Mark Roëll van Baarn voerde de openingshandeling uit met een diesellocomotief van Strukton. Het nieuwe kantoor van SVO-rail zit boven de stationshal en de koninklijke wachtkamer van Station Baarn.

In het kantoor werken accountmanagers, maar ook de medewerkers die op detacheringsbasis door het hele land voor SVO-rail aan het werk zijn in projecten op het gebied van openbaar vervoer, mobiliteit, baan- en spoorwegbouw, energiesystemen en treinbeveiliging.

Locomotief

Technologiebedrijf Strukton, waarmee SVO-rail nauw samenwerkt, had de met ballonnen versierde diesel hydraulische locomotief ‘Demi’ op Spoor 1 neergezet. Een lint verbond de deurknop van het nieuwe kantoor met de locomotief.

Na een korte toespraak van SVO-rail directeur Joost van Opijnen, nam de burgemeester van Baarn, de heer Roëll, het woord. Hij roemde de groei van SVO-rail en de daarmee gepaard gaande werkgelegenheid en wenste Van Opijnen en zijn mensen veel succes. Daarna stapte hij onder begeleiding van een Strukton-voorman in de locomotief en zette die in beweging. Het lint aan de locomotief trok de deur van het kantoor open en symboliseerde zo de opening van de nieuwe werkplek.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: ,

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Burgemeester Baarn opent kantoor SVO-rail met hydraulische locomotief | SpoorPro.nl
Directeur Joost van Opijnen, SVO-rail, station Baarn

Burgemeester Baarn opent kantoor SVO-rail met hydraulische locomotief

Op het station van Baarn werd afgelopen weekend het tienjarige bestaan van ingenieursbureau SVO-rail en de opening van het nieuwe kantoor gevierd. Burgemeester Mark Roëll van Baarn voerde de openingshandeling uit met een diesellocomotief van Strukton. Het nieuwe kantoor van SVO-rail zit boven de stationshal en de koninklijke wachtkamer van Station Baarn.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: ,

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.