GeoNext, winnaar, Innovation Award, RailTech 2015

Video van uitreiking Innovation Award op RailTech 2015

Op RailTech 2015 werd woensdag de Innovation Award uitgereikt aan het spoorbedrijf dat met het meest innovatieve idee kwam om het Nederlandse spoor te verbeteren. GeoNext werd daarbij het hoogst beoordeeld met een 3D-video meetsysteem. Op de tweede plaats is Rail Road Systems geëindigd met Tupofoam. Plaats drie is gewonnen door Movares met de virtuele treinsimulator. Het publiek bracht uiteindelijk de meeste stemmen uit op Alom met het ABC Bevestigingssysteem. Die won de publieksprijs op RailTech 2015.

Juryvoorzitter Rolf Dollevoet: “We willen kijken naar nieuwe innovaties, nieuwe ideeën en ook of het toepasbaar is in het spoor. De winnaars hebben allemaal gemeen dat het morgen toepasbaar is. Het is een nieuw idee dat vanuit een kleiner bedrijf is ontstaan.”

Bekijk hier de video:

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.