InnoTrans, vakbeurs, Berlijn

Sfeervideo van de InnoTrans vakbeurs in Berlijn

VIDEO – Maar liefst 139.000 spoorprofessionals bezochten vorige week de tiende editie van vakbeurs InnoTrans in Berlijn. Zo’n 2.800 exposanten uit 55 landen presenteerden tussen 23 en 26 september hun innovaties op deze internationale beurs voor railtechnologie. Ook diverse Nederlandse spoorbedrijven waren daarbij aanwezig waaronder Alstom, Voestalpine Railpro, Dual Inventive, Pilz en ETS Spoor. SpoorPro was er ook bij en heeft de diverse exposanten in beeld gebracht.

Volgens de organisatie zijn de aantallen exposanten en vakbezoekers ten opzichte van de laatste editie in 2012 met tien procent gestegen. De deelname van internationale exposanten steeg met vier procent. Op de beurs werden op een buitenterrein maar liefst 145 nieuwe railvoertuigen gepresenteerd. Alle beschikbare ruimte in en om de Messe in Berlijn werd bezet, met een netto-oppervlakte van 102.843 vierkante meter.

Bekijk hier de videoreportage:


Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.