ERTMS Test Thales

Twee jaar samenwerking aan CSS: ‘Uitdaging om het simpel te houden’

Om de interfaces tussen het CSS en de spoorweginfrastructuur te waarborgen, hebben Thales en ProRail de eerste pré-integratietests in het Railcenter in Amersfoort samen uitgevoerd. Kenneth Steffers / SpoorPro.nl

Tweehonderd engineers en technici uit heel Europa werken al twee jaar samen aan de ontwikkeling van het Central Safety System (CSS) voor ProRail. Deze digitale treinbeveiliging, bestaande uit zowel hardware als software, vormt een belangrijk onderdeel van de implementatie van ERTMS op het Nederlandse spoor.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Alexander Molendijk

Redacteur van SpoorPro en RailTech.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Twee jaar samenwerking aan CSS: ‘Uitdaging om het simpel te houden’ | SpoorPro.nl
ERTMS Test Thales

Twee jaar samenwerking aan CSS: ‘Uitdaging om het simpel te houden’

Om de interfaces tussen het CSS en de spoorweginfrastructuur te waarborgen, hebben Thales en ProRail de eerste pré-integratietests in het Railcenter in Amersfoort samen uitgevoerd. Kenneth Steffers / SpoorPro.nl

Tweehonderd engineers en technici uit heel Europa werken al twee jaar samen aan de ontwikkeling van het Central Safety System (CSS) voor ProRail. Deze digitale treinbeveiliging, bestaande uit zowel hardware als software, vormt een belangrijk onderdeel van de implementatie van ERTMS op het Nederlandse spoor.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Alexander Molendijk

Redacteur van SpoorPro en RailTech.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.