Boeren overwegen actie tegen sluiting overweg bij Nispen

overweg Grensstraat in Essen
Na de sluiting zou verkeer worden omgeleid via de deze overweg aan de Grensstraat in Essen (België). Google Maps

De Zuidelijke Landbouw- en Tuin Organisatie (ZLTO) is bijzonder ongelukkig met de voorgenomen sluiting van een spoorwegovergang bij Nispen. Het betreft hier de spoorwegovergang aan de Nigtestraat, die gesloten moet worden vanwege de aanleg van de aanleg van ERTMS. ZLTO denkt dat ProRail en de gemeente Roosendaal onrechtmatig handelen en overweegt een gang naar de rechter.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Jeroen Baldwin

Jeroen Baldwin is journalist en chef redactie van SpoorPro.nl

1 reactie op “Boeren overwegen actie tegen sluiting overweg bij Nispen”

A C F Sierts|08.07.24|20:34

Het is heel simpel: ProRail heeft zelf nieuwe zgn. ‘OntwerpVoorschriften’ opgesteld. Daaruit volgt patsboem dat bepaalde overwegen ineens niet meer ‘mogen’. Want: Nieuw Systeem = Nieuwe Voorschriften.

Als ‘Hoogste SpoorMacht SysteemLegitimatie’ wordt geschermd met het indrukwekkende gegeven dat ERTMS in opdracht van de Tweede Kamer, De Minster en de EU wordt gedaan. Locale asfaltverkeersambtenaartjes weten hier niks van en buigen als burocratische knipmessen. Räder mussen rollen für den Sieg…

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Boeren overwegen actie tegen sluiting overweg bij Nispen | SpoorPro.nl

Boeren overwegen actie tegen sluiting overweg bij Nispen

overweg Grensstraat in Essen
Na de sluiting zou verkeer worden omgeleid via de deze overweg aan de Grensstraat in Essen (België). Google Maps

De Zuidelijke Landbouw- en Tuin Organisatie (ZLTO) is bijzonder ongelukkig met de voorgenomen sluiting van een spoorwegovergang bij Nispen. Het betreft hier de spoorwegovergang aan de Nigtestraat, die gesloten moet worden vanwege de aanleg van de aanleg van ERTMS. ZLTO denkt dat ProRail en de gemeente Roosendaal onrechtmatig handelen en overweegt een gang naar de rechter.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Jeroen Baldwin

Jeroen Baldwin is journalist en chef redactie van SpoorPro.nl

1 reactie op “Boeren overwegen actie tegen sluiting overweg bij Nispen”

A C F Sierts|08.07.24|20:34

Het is heel simpel: ProRail heeft zelf nieuwe zgn. ‘OntwerpVoorschriften’ opgesteld. Daaruit volgt patsboem dat bepaalde overwegen ineens niet meer ‘mogen’. Want: Nieuw Systeem = Nieuwe Voorschriften.

Als ‘Hoogste SpoorMacht SysteemLegitimatie’ wordt geschermd met het indrukwekkende gegeven dat ERTMS in opdracht van de Tweede Kamer, De Minster en de EU wordt gedaan. Locale asfaltverkeersambtenaartjes weten hier niks van en buigen als burocratische knipmessen. Räder mussen rollen für den Sieg…

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.