allard-castelein-hbr-800x450

Allard Castelein tot 2023 nog directeur Havenbedrijf Rotterdam

De aandeelhouders van Havenbedrijf Rotterdam hebben Allard Castelein benoemd voor een derde termijn. Castelein blijft tot de zomer van 2023 president-directeur van Havenbedrijf Rotterdam en zal daarna vertrekken.

De herbenoeming is gedaan op voordracht van de Raad van Commissarissen. Miriam Maes, voorzitter van de RvC: “De impact van de corona-crisis op het Havenbedrijf, de uitvoering van de nieuwe ondernemingsstrategie en de uitdagingen van een aantal belangrijke investeringen in infrastructuur, digitalisering en energietransitie, zijn complex en cruciaal voor de toekomst van de haven.”

Wezenlijke rol

“Allard Castelein speelt een wezenlijke rol bij de realisatie van deze projecten. Hij heeft de afgelopen acht jaar laten zien dat hij met zijn ervaring, netwerk en capaciteiten van toegevoegde waarde is voor zowel het Havenbedrijf als de Rotterdamse haven.”

Castelein trad op 1 januari 2014 aan als president-directeur van het Havenbedrijf Rotterdam.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

1 maand gratis proefabonnement

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Allard Castelein tot 2023 nog directeur Havenbedrijf Rotterdam | SpoorPro.nl
allard-castelein-hbr-800x450

Allard Castelein tot 2023 nog directeur Havenbedrijf Rotterdam

De aandeelhouders van Havenbedrijf Rotterdam hebben Allard Castelein benoemd voor een derde termijn. Castelein blijft tot de zomer van 2023 president-directeur van Havenbedrijf Rotterdam en zal daarna vertrekken.

De herbenoeming is gedaan op voordracht van de Raad van Commissarissen. Miriam Maes, voorzitter van de RvC: “De impact van de corona-crisis op het Havenbedrijf, de uitvoering van de nieuwe ondernemingsstrategie en de uitdagingen van een aantal belangrijke investeringen in infrastructuur, digitalisering en energietransitie, zijn complex en cruciaal voor de toekomst van de haven.”

Wezenlijke rol

“Allard Castelein speelt een wezenlijke rol bij de realisatie van deze projecten. Hij heeft de afgelopen acht jaar laten zien dat hij met zijn ervaring, netwerk en capaciteiten van toegevoegde waarde is voor zowel het Havenbedrijf als de Rotterdamse haven.”

Castelein trad op 1 januari 2014 aan als president-directeur van het Havenbedrijf Rotterdam.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.