ProRailers bieden burgemeester hun eigen vorm van ‘slachtofferhulp’

Nadine Stemerdink (burgemeester van Voorschoten), John Voppen (CEO van ProRail) en Wouter Koolmees (president-directeur NS)
Nadine Stemerdink (burgemeester van Voorschoten), John Voppen (CEO van ProRail) en Wouter Koolmees (president-directeur NS) tijdens de persconferentie na het treinongeluk bij Voorschoten. ANP/Robin van Lonkhuijsen

Het onderzoek naar de treinramp bij Voorschoten loopt nog, maar het leven gaat door. Dat laatste geldt natuurlijk niet of in veel mindere mate voor direct betrokkenen. Ook burgemeester Nadine Stemerdink van Voorschoten heeft het er nog altijd moeilijk mee. Ze kan de beelden maar niet uit haar hoofd krijgen, vertelt ze aan Omroep West. “Maar lieve mannen van ProRail hielpen mij in de verwerking van het ongeluk.”

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Jeroen Baldwin

Jeroen Baldwin is journalist en chef redactie van SpoorPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ProRailers bieden burgemeester hun eigen vorm van ‘slachtofferhulp’ | SpoorPro.nl

ProRailers bieden burgemeester hun eigen vorm van ‘slachtofferhulp’

Nadine Stemerdink (burgemeester van Voorschoten), John Voppen (CEO van ProRail) en Wouter Koolmees (president-directeur NS)
Nadine Stemerdink (burgemeester van Voorschoten), John Voppen (CEO van ProRail) en Wouter Koolmees (president-directeur NS) tijdens de persconferentie na het treinongeluk bij Voorschoten. ANP/Robin van Lonkhuijsen

Het onderzoek naar de treinramp bij Voorschoten loopt nog, maar het leven gaat door. Dat laatste geldt natuurlijk niet of in veel mindere mate voor direct betrokkenen. Ook burgemeester Nadine Stemerdink van Voorschoten heeft het er nog altijd moeilijk mee. Ze kan de beelden maar niet uit haar hoofd krijgen, vertelt ze aan Omroep West. “Maar lieve mannen van ProRail hielpen mij in de verwerking van het ongeluk.”

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Jeroen Baldwin

Jeroen Baldwin is journalist en chef redactie van SpoorPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.