Emplacement Sloe

Verdere elektrificatie van emplacement Sloe in volle gang

Momenteel worden de bovenleidingsportalen geplaatst. VolkerRail

Omdat het transport via het spoor vanuit Vlissingen sterk groeit, heeft ProRail besloten om elektrificatie van een aantal spoorbundels op het emplacement Sloe in Nieuwdorp door te voeren. Bedoeling daarvan is dat de capaciteit van het emplacement verder wordt verhoogd. Namens VolkerRail leidt Charles van Wijngaarden als realisatiemanager dit project. Hij houdt bij de werkzaamheden rekening met de dagelijkse gang van zaken. “Die mag er natuurlijk niet onder lijden, dus ik probeer er zoveel mogelijk voor te zorgen dat de bedrijfsvoering van de vervoerders en verladers zo goed mogelijk door kan gaan.”

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Jeroen Baldwin

Jeroen Baldwin is journalist en chef redactie van SpoorPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Verdere elektrificatie van emplacement Sloe in volle gang | SpoorPro.nl
Emplacement Sloe

Verdere elektrificatie van emplacement Sloe in volle gang

Momenteel worden de bovenleidingsportalen geplaatst. VolkerRail

Omdat het transport via het spoor vanuit Vlissingen sterk groeit, heeft ProRail besloten om elektrificatie van een aantal spoorbundels op het emplacement Sloe in Nieuwdorp door te voeren. Bedoeling daarvan is dat de capaciteit van het emplacement verder wordt verhoogd. Namens VolkerRail leidt Charles van Wijngaarden als realisatiemanager dit project. Hij houdt bij de werkzaamheden rekening met de dagelijkse gang van zaken. “Die mag er natuurlijk niet onder lijden, dus ik probeer er zoveel mogelijk voor te zorgen dat de bedrijfsvoering van de vervoerders en verladers zo goed mogelijk door kan gaan.”

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Jeroen Baldwin

Jeroen Baldwin is journalist en chef redactie van SpoorPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.