ProRail heft onbeveiligde overweg op aan Maartensdijkseweg in Hilversum

ProRail heeft vorige week de niet actief beveiligde overweg (NABO) aan de Maartensdijkseweg in Hilversum afgesloten. Dit is gevierd met een kleinschalige bijeenkomst. Het sluiten van onbeveiligde overwegen bevordert de veiligheid. Op de plek van de overweg komt een tunnel voor zowel fietsers als voetgangers, maar ook voor ruiters en vee. 

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Hendriëlle de Groot

1 reactie op “ProRail heft onbeveiligde overweg op aan Maartensdijkseweg in Hilversum”

kees boer|15.03.22|08:07

Deze is of was erg gevoelig omtrent de dood van mijn ex-dorpelinge dat veel in het nieuws was ;zelfmoord ? Drugs ? Pesten ? Ook na het bericht van een schofterige mountaainbike toen die bijna door een trein gegrepen werd toen hij niet goed uitkeek;ik heb een vermoeden wie hij is

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ProRail heft onbeveiligde overweg op aan Maartensdijkseweg in Hilversum | SpoorPro.nl

ProRail heft onbeveiligde overweg op aan Maartensdijkseweg in Hilversum

ProRail heeft vorige week de niet actief beveiligde overweg (NABO) aan de Maartensdijkseweg in Hilversum afgesloten. Dit is gevierd met een kleinschalige bijeenkomst. Het sluiten van onbeveiligde overwegen bevordert de veiligheid. Op de plek van de overweg komt een tunnel voor zowel fietsers als voetgangers, maar ook voor ruiters en vee. 

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Hendriëlle de Groot

1 reactie op “ProRail heft onbeveiligde overweg op aan Maartensdijkseweg in Hilversum”

kees boer|15.03.22|08:07

Deze is of was erg gevoelig omtrent de dood van mijn ex-dorpelinge dat veel in het nieuws was ;zelfmoord ? Drugs ? Pesten ? Ook na het bericht van een schofterige mountaainbike toen die bijna door een trein gegrepen werd toen hij niet goed uitkeek;ik heb een vermoeden wie hij is

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.