spoorwerkzaamheden rondom Rotterdam

RailAlert presenteert vernieuwd digitaal veiligheidsprogramma tijdens online talkshow

Stichting railAlert organiseert maandag 13 december een online talkshow over het vernieuwde digitaal veiligheidsprogramma voor werkzaamheden aan het trein- en metrospoor. Het webinar start om 16.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Houders van een DVP (Digitaal Veiligheid Paspoort) krijgen binnenkort te maken met een aantal ingrijpende veranderingen. RailAlert, de stichting die zorgt voor de uitvoering van het DVP presenteert de belangrijkste wijzigingen tijdens een webinar.

Vrijstelling

Zo verandert voor sommigen de geldigheidsduur van hun certificaten, krijgen andere DVP-houders een vrijstelling tot het volgen van cursussen tot in 2024 en komen er tal van mini-cursussen. Verder gaat railAlert binnen afzienbare tijd algoritmes inzetten om kennis en knowhow over te brengen, worden mini-cursussen vrijwel maatwerk en krijgen deelnemers veel meer eigen inbreng.

Tijdens de uitzending zijn vragen van harte welkom. De talkshow is enkele uren na de uitzending terug te kijken via dezelfde link.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.